Sektioner

Dekoren

Dekoren är en trebuchetskjutande sektion som hänger i det mytomspunna gökrummet. Har en vana att stanna kvar länge i borgen på kvällarna, och bygger allt ifrån sjörövarskepp till guldpyramider i frigolit. Man behöver varken kunna bygga, måla, snickra, dreja eller kakla - ett gott humör räcker i dekoren!

Orkestern

Orkestern är sektionen som får Jesperspexet att briljera i alla musikaliska avseenden! Omkring ett tjog instrumentala talanger samlas i ett dike för att lyfta spexets sångnummer.

Partajeriet

Spexets nyaste sektion! Ser till att spexarna har trevligt tillsammans och lär känna varandra ordentligt under veckorna i borgen.

Producenteriet

Säljer bijetter, målar skyltar, gör affischer, skriver programblad, raggar sponsorer, bjuder VIP-personer - och har aldrig för sällan götte! Producenteriet levererar alltid, och ser till att produktionen blir så grym som den brukar!

Publikbaren

Publikbaren förser våra ärade gäster med läsk, godis, korv, programblad och mycket mer mot en ringa ersättning. Oftast lite äldre (inte gamla) i gemet.

Sexmästeriet

Eller "Sexet" träffas varje spexdag för att laga mat till hela spexet - och självklart ha diskfest! Det är storkok som gäller; en riggad spellista och mycket trams gör det lätt. Man lär sig tidigt vägen till en spexares hjärta – lök! Inget mer, inget mindre.

Scenen

I scenen ges möjligheten att få utlopp för sin mer artistiska ådra i form av dans, sång och skådespel. Du vill vara med, och Jesper wants you!

Sminket

Kladdar folk i ansiktet mycket. Älskar bubbel.

Syeriet

Syet hänger i det snitsiga röda rummet, bakom Stora scenen. Det är i syet som vi skapar alla fantastiska kostymer som syns på scen, och sprättar lagom mycket!

Tekniken

Gör att spexet, och spexarna, hörs, låter och syns bra! Utan dem skulle det se mörkt ut i alla bemärkelser. Älskar gaffatejp!